MIZARSTVO KOČEVJE

PODJETJE USTANOVLJENO
2001
RAZŠIRITEV PODJETJA
2011
ZADOVOLJNIH STRANK
248
NAREJENIH IZDELKOV
1988
IZKUŠNJE

Z izkušnjami ki smo si jih pridobili skozi leta lahko ustrežemo vsem željam in zahtevam naših strank. Nudimo vam brezplačne izmere ter svetovanje na domu.

IMAMO RADI IZZIVE

Zahtevni projekti so naš izziv. Tuja pa nam ni niti izdelava specifičnega pohištva za zdravstvene domove, trgovine in gostinske lokale… Izdelano pohištvo tudi dostavimo in montiramo.

Poleg izdelave pohištva nudimo tudi storitve kot so montaže kupljenega pohištva ter polaganje talnih oblog kot so laminati, gotovi parketi, topli podi…

ZAKAJ MI ?

Zaznamujejo nas: ugodne cene, kvaliteta, ter hiter dobavni rok…

Ocene zadovoljnih strank

Kuhinje po meri

Izdelujemo kuhinje po vašem naročilu različnih dimenzij, oblik in materialov.

Kuhinja je v sodobnem življenju v mnogih gospodinjstvih postala središče življenjskega prostora, središče družinskega življenja.
Kuhinja mora biti dobro načrtovana v smislu funkcionalnosti kot tudi v smislu oblike. Ravno zato pri nas namenimo veliko časa za strokovno svetovanje, ki temelji na dolgoletnih izkušnjah.

Unikatno pohištvo

Ponaročilu izdelujemo unikatne kose pohištva. Osvežimo prostor kje bivate. Dneven sobe, spalnice, kuhinje, otroške sobe….

Za jedilnice izdelujemo unikatne jedilne mize, ki bodo prilagojene prostoru in izbranemu stilu pohištva, klopi in jedilne kote, omare različnih tipov.